Μετά τον Ράφαελ Ναδάλ, και ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνωστοποίησε ότι δεν θα μετάσχει στο τουρνουά Masters της Μαδρίτης.

Μετά τον Ράφαελ Ναδάλ, και ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνωστοποίησε ότι δεν θα μετάσχει στο τουρνουά Masters της Μαδρίτης, που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Σέρβος τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, επέλεξε αυτή την εβδομάδα να μετάσχει στο χαμηλής δυναμικότητας τουρνουά της Μπάνια Λούκα, στη Βοσνία, αλλά αποκλείστηκε χθες (21/4) στα προημιτελικά από τον συμπατριώτη του Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά τον αγώνα, δήλωσε ότι δεν αισθανόταν σωματικά καλά στο κορτ και, πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες, οι διοργανωτές του Masters της Μαδρίτης ανακοίνωσαν μέσω social media ότι ο “Νόλε” απέσυρε τη συμμετοχή του, αποδίδοντας την αποχώρησή του σε ενοχλήσεις στον αγκώνα.

Σημειώνεται ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο στην ισπανική πρωτεύουσα, με τελευταία εξ αυτών το 2019, όταν νίκησε στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!