Με διθυραμβικά λόγια μίλησε για τον σμολ φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Καουάι Λέοναρντ, ο άσος των Καλιφορνέζων, Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Με διθυραμβικά λόγια μίλησε για τον σμολ φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Καουάι Λέοναρντ, ο άσος των Καλιφορνέζων, Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Συγκεκριμένα, ο Γουέστμπρουκ δεν δίστασε όταν ρωτήθηκε να βάλει τον Λέοναρντ στην κορυφή των καλύτερων παικτών στον κόσμο.

«Νιώθω πραγματικά πολύ άσχημα για εκείνον (σ.σ. αναφέρεται στον τραυματισμό του). Πιθανότατα, αυτό το διάστημα παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Ειλικρινά, παίζει το καλύτερο μπάσκετ στον κόσμο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να θυμίσουμε πως ένα πρόβλημα που «κληρονόμησε» ο Λέοναρντ στο γόνατο από το Game 1 με τους Σανς ανάγκασε και πάλι να μείνει εκτός.

Στη regular season έπαιξε σε 52 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 23,8 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ ανά ματς. Ως προς τα playoffs τώρα, είχε μέσους όρους που αγγίζουν τους 34,5 πόντους, τα 6,5 ριμπάουντ και τις 6,0 ασίστ ανά αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!