Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για τον Ζόζε Μουρίνιο αλλά και για την επιθυμία να πάει για δείπνο με τον Φραντσέσκο Τότι.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρόμα στη νίκη απέναντι στη Φέγενορντ καθώς το δικό του γκολ έστειλε τον αγώνα στην παράταση και άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση της Μίλαν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης της Ρόμα μίλησε για τον Ζόζε Μουρίνιο αλλά και για την επιθυμία να πάει για δείπνο με τον Φραντσέσκο Τότι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάουλο Ντιμπάλα:

«Το δεξί μου πόδι; Το χρησιμοποιώ ελάχιστα και ακόμη και σήμερα δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω πολύ λόγω μιας ενόχλησης που έχω, αλλά για να μπλοκάρω αυτή τη μπάλα έπρεπε να πάρω ρίσκα. Πήγε καλά».

Για τη νίκη πρόκριση και τον Ζοζέ Μουρίνιο:

«Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έπειτα έχουμε έναν προπονητή με απίστευτη νοοτροπία, μας είπε ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν έτσι. Αυτή η ομάδα έχει ήδη κερδίσει πέρυσι και ξέρει τι χρειάζεται. Η νοοτροπία υπάρχει, τώρα απομένουν μόνο λίγα παιχνίδια και ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι για να φέρουμε τη Ρόμα πίσω στον τελικό . Όλοι γνωρίζουμε τον Μουρίνιο και την ιστορία του, ξέρουμε τι έκανε στην Ευρώπη, σε όλες τις ομάδες κέρδισε κάτι και η νοοτροπία του είναι αυτή. Ξέρει πάντα πώς πάνε τα ματς και, όπως είπα και πριν, σήμερα μας είπε ότι με τη Φέγενορντ θα μπορούσε να έρθει αυτή η εξέλιξη. Έτσι μας πίεσε να δώσουμε κάτι παραπάνω, και όταν χρειάστηκε να αλλάξει το σύστημα του παιχνιδιού, κερδίσαμε το παιχνίδι. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τον Φραντσέσκο Τότι:

«Έχω μιλήσει μαζί του μερικές φορές, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ στη Ρώμη και θα ήθελα να πάω για δείπνο ή να πιω έναν καφέ μαζί του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!