Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, εξέφρασε την άποψη ότι η Ιντερ μπορεί να προκριθεί στον τελικό του Champions League.

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, εξέφρασε την άποψη ότι η Ιντερ μπορεί να προκριθεί στον τελικό του Champions League.

Λίγο μετά την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στο Μιλάνο με 3-3 στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης, ο έμπειρος τεχνικός, δήλωσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Εκτιμώ αυτό που έκαναν οι παίκτες. Είχαμε μια υπέροχη ευρωπαϊκή σεζόν, εκπροσωπήσαμε καλά την Μπενφίκα. Είμαι ικανοποιημένος με την συμπεριφορά και το παιχνίδι μας. Πετύχαμε τρία γκολ, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε και τρία, και αυτό είναι που μας απέκλεισε.

»Κατά την γνώμη μου, ο αποκλεισμός, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. ήττα 2-0). Είναι δύο μεγάλες ομάδες. Υπάρχει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι, αλλά κατά την γνώμη μου, σε ένα παιχνίδι, όλα είναι πιθανά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!