Η Τσέλσι έβγαλε από τη λίστα της τον Λουίς Ενρίκε και φαίνεται πως έχει τους Ποτσετίνο και Νάγκελσμαν αρκετά ψηλά.

Η Τσέλσι έβγαλε από τη λίστα της τον Λουίς Ενρίκε, στην αναζήτηση της για τον νέο κόουτς που θα πάρει τη θέση του Γκρέιαμ Πότερ, του οποίου προσωρινός αντικαταστάτης είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, έως το τέλος της φετινής σεζόν. Ποτσετίνο

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η λύση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν παραμένει στα υπόψη της διοίκησης, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Telegraph» ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε με τον Γερμανό τεχνικό και πρόκειται να συναντηθεί και με τον πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο μεταξύ το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο αποκλεισμός από το Champions League, αλλά και η απομάκρυνση των «μπλε» από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη νέα σεζόν, οδηγεί τη διοίκηση στην απόφαση για μείωση των δαπανών κατά 30%, ώστε να μην αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!