Τη δική της εξήγησε έδωσε η Αλ Νασρ για τη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αντιμετωπίζεται πλέον, από αρκετούς Σαουδάραβες, ως… παρίας στην χώρα, δεδομένης της απαράδεκτης και αντιαθλητικής συμπεριφοράς του, η οποία τείνει επαναλαμβανόμενη.

Μετά την ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ με 2-0, που «ψαλίδισε» τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ο διάσημος Πορτογάλος αντέδρασε στις αποδοκιμασίες των αντίπαλων οπαδών προς το πρόσωπο του εξυμνώντας τον Λιονέλ Μέσι. Ο CR7 «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό, να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα, σε μια άσεμνη χειρονομία. Αυτή έγινε πρωτοσέλιδο στην χώρα του Κόλπου και που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Αλ Νασρ θέλοντας να υποστηρίξει τον ποδοσφαιριστή της, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πορτογάλος αποκόμισε τραυματισμό σε μια σύγκρουση με τον Γκουστάβο Γκουεγάρ, παίκτη της Αλ Χιλάλ. Γι’ αυτό το λόγο έκανε και τη συγκεκριμένη κίνηση.

Το κλίμα είναι αρκετά έντονο. Μία δικηγόρος μάλιστα, η Νουφ μπιν Άχμεντ ανέφερε στο Twitter ότι θα υποβάλει μήνυση στην Εισαγγελία της Σαουδικής Αραβίας κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο κατηγόρησε ότι διέπραξε «έγκλημα δημόσιας απρέπειας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.