Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα παραμείνει ο Καρίμ Μπενζεμά καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιό του ελέω... Χρυσής Μπάλας.

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα παραμείνει κάτοικος Μπερναμπέου, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ενεργοποιεί τη ρήτρα της Χρυσής Μπάλας του Γάλλου φορ και θα τον κρατήσει για ακόμα μια σεζόν.

Η συγκεκριμένη ρήτρα υπάρχει στα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ και έχει θεσμοθετηθεί ως πρωτόκολλο από τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, δίνοντας ουσιαστικά επιβράβευση σε όποιον λάβει αυτή την ύψιστη τιμή!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα το 2017, αλλά και με τον Λούκα Μόντριτς που διαδέχθηκε τον Πορτογάλο μια σεζόν αργότερα.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αγωνίζεται στη Ρεάλ από το καλοκαίρι του 2009 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ του συλλόγου με 349 τέρματα, ενώ έχει κατακτήσει 24 τρόπαια με τη «Βασίλισσα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!