Η Ίντερ επέστρεψε στα ημιτελικά του Champions League μετά από 13 χρόνια όπου την περιμένει η Μίλαν.

Ένας πρόωρος τελικός (Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι) κι ο δεύτερος σερί ιταλικός «εμφύλιος» (Μίλαν-Ίντερ) θα διεξαχθούν στην ημιτελική φάση του Champions League, μετά τις αποψινές προκρίσεις των Άγγλων και των Ιταλών σε Μόναχο (1-1 με Μπάγερν) και Μιλάνο (3-3 με Μπενφίκα), αντίστοιχα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο «Τζουζέπε Μεάτσα» η Ίντερ «πάτησε» στο 2-0 του «Ντα Λουζ» και μπορεί να μην κράτησε το μηδέν στην άμυνά της όπως είχε κάνει στα 3 από 4 ματς που έχει δώσει με τους «Αετούς» στην Ευρώπη, ωστόσο, έμεινε αήττητη για 5ο σερί ματς απέναντί τους (3-2-0) και με το «χορταστικό» 3-3 προκρίθηκε στην τετράδα, για πρώτη φορά μετά τη χρονιά του τρεμπλ (2009/2010).

Η ομάδα που εξέπληξε τους πάντες στους ομίλους, Μπενφίκα, έμεινε αήττητη για 8ο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στο Champions League (4 νίκες – 4 ισοπαλίες), ωστόσο, το σερί αυτό δεν της επέτρεψε να φύγει χαμογελαστή από το Μιλάνο.

Οι συνθέσεις

Ίντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μικιταριάν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Α. Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Λουίς, Τσικίνιο, Ρ. Σίλβα, Μάριο, Άουρσνες, Ράμος


Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Ίντερ (Ιταλία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 3-3 (14΄ Μπαρέλα, 65΄ Μαρτίνες, 78΄ Κορέα – 38΄ Άουρσνες, 86΄ Αντόνιο Σίλβα, 90΄+5 Μούσα) Α΄ αγ. 2-0 ⇒ Προκρίθηκε η Ίντερ με συνολικό σκορ 5-3
Μπάγερν (Γερμανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 1-1 (83΄πεν. Κίμιχ – 57΄ Χάαλαντ) Α΄ αγ. 0-3 ⇒ Προκρίθηκε η Σίτι με συνολικό σκορ 4-1

Τσέλσι (Αγγλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-2 (58΄,80΄ Ροντρίγκο) Α΄ αγ. 0-2 ⇒ Προκρίθηκε η Ρεάλ Μ. με συνολικό σκορ 4-0
Νάπολι (Ιταλία)-Μίλαν (Ιταλία) 1-1 (90+3΄ Όσιμεν – 43΄ Ζιρού) Α΄ αγ. 0-1 ⇒ Προκρίθηκε η Μίλαν με συνολικό σκορ 2-1

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!