Ο Όλιβερ Καν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου.

Εξελίξεις -σε επίπεδο κορυφής- αναμένεται να φέρει στην Μπάγερν ο χθεσινοβραδυνός (19/4) αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League. Μέσα σε 15 ημέρες οι Βαυαροί αποκλείστηκαν από την Ευρώπη, αλλά και το Κύπελλο Γερμανίας (από τη Φράιμπουργκ), έχοντας πλέον ως μοναδικό «σωσίβιο», για να σώσουν τη σεζόν, την υπεράσπιση του τίτλου στην Bundesliga.

Η νέα απογοήτευση θα μπορούσε να προκαλέσει άλλο ένα «θύμα» -μετά τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν- τις επόμενες ώρες, αφού, όπως αναφέρει σε άρθρο του στην “Bild” ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν αρθρογράφος, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ, η απόλυση του θρυλικού Όλιβερ Καν, γενικού διευθυντή της Μπάγερν, είναι θέμα χρόνου.

Πέρα από τον Τόμας Τούχελ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και στον οποίο έχουν… τυφλή εμπιστοσύνη στο Μόναχο, ο μόνος που φαίνεται ασφαλής είναι ο αθλητικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, στενός φίλος και συνεργάτης του επίτιμου προέδρου του βαυαρικού συλλόγου, Ούλι Χένες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Τόμας Τούχελ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου με μόλις 2 νίκες σε 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο προπονητής της Μπάγερν που είχε παρόμοιο κακό ξεκίνημα (επίσης 2 νίκες στα πρώτα 6 παιχνίδια) ήταν ο Σόρεν Λέρμπι το 1991.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Μπάγερν έδειξαν την απογοήτευσή τους τόσο προς τον Καν όσο και προς τον Σαλιχάμιτζιτς πριν από τον χθεσινό αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. «Οι ήρωες του χθες, ηττημένοι του σήμερα» έγραφε ένα πανό που εμφανίστηκε σε μία από εξέδρες της «Αλιάντς Αρένα» πριν από το αρχικό σφύριγμα.

Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως επικρατέστερος για να διαδεχτεί τον Όλιβερ Καν είναι ο Φίλιπ Λαμ, ο οποίος δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.