NBA: Ισοφάρισαν οι Φοίνιξ Σανς και Κλίβελαντ Καβαλίερς τις σειρές με Λος Άντζελες Κλίπερς και Νιου Γιορκ Νικς.

Με τον Ντέβιν Μπούκερ να κάνει μεγάλο ματς οι Σανς επικράτησαν των Κλίπερς με 123-109 στο Φοίνιξ και έκαναν το 1-1 στη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs του NBA, που μεταφέρεται στο Λος Άντζελες για τα επόμενα δύο ματς.

Ο Μπούκερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους (25 στο δεύτερο ημίχρονο) και ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ήλιων», που είχαν σε καλή ημέρα και τον Κέβιν Ντουράντ, που σημείωσε 25 πόντους. Άξιοι συμπαραστάτες τους ήταν οι Τόρτι Κρεγκ με 17 πόντους και Κρις Πολ με 16 πόντους και 8 ασίστ.

Σε ότι αφορά στους Κλίπερς ο Καγουάι Λέοναρντ είχε 31 πόντους και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ 28 πόντους.

Στο Κλίβελαντ οι Καβαλίερς στηρίχθηκαν στον Ντάριους Γκάρλαντ, που σημείωσε 32 πόντους και ισοφάρισαν τη σειρά με τους Νικς σε 1-1 μετά τη νίκη τους με 107-90 στο Κλίβελαντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πέραν του Γκάρλαντ ο Κάρις ΛεΒέρτ αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στη νίκη των «ιπποτών» με 24 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο ενώ 17 πόντους με 13 ασίστ είχε ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

Για την ομάδα της Νέας Υόρκης, που εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας μετά τη νίκη στο πρώτο ματς, ο Τζούλιους Ραντλ είχε 22 πόντους και ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 20 πόντους.

Στη Βοστώνη οι Σέλτικς επικράτησαν εύκολα των Χοκς με 119-106 και έκαναν το 2-0 στη σειρά.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 29 πόντους και 10 ριμπάουντ με τον Ντέρικ Γουάιτ να προσθέτει 26 πόντους και τον Τζέιλεν Μπράουν να έχει 22 πόντους.

Για τα «γεράκια» ο Ντεζάντε Μάρεϊ είχε 29 πόντους, ο Τρέι Γιανγκ είχε 24 πόντους και από 18 πόντους σημείωσαν οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ΝτιΆντρε Χάντερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!