Νέα ανακοίνωση σχετική με την ΕΠΟ εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση του ΟΑΚΑ, επανερχόμενη στο ζήτημα των εκκρεμών οφειλών της ομοσπονδίας από τον περσινό τελικό κυπέλλου, το οποίο είχε θίξει και στην πρωινή ανακοίνωσή της.

Νέα ανακοίνωση σχετική με την ΕΠΟ εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση του ΟΑΚΑ, επανερχόμενη στο ζήτημα των εκκρεμών οφειλών της ομοσπονδίας από τον περσινό τελικό κυπέλλου, το οποίο είχε θίξει και στην πρωινή ανακοίνωσή της. Επειδή, ενδιάμεσα, η ΕΠΟ αρνήθηκε σε δική της ανακοίνωση ότι υπάρχει κάποια οφειλή, η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών επανήλθε, κάνοντας λόγο για χρέος 46.316,50 ευρώ, υπόλοιπο από ένα ποσό άνω των 120.000 που είχε καταλογιστεί για τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τον περσινό τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από πλευράς ΟΑΚΑ, επισημαίνεται ότι έχει απαιτήσει επανειλημμένα, τόσο γραπτά όσο και προφορικά, από τη διοίκηση της ΕΠΟ, να πληρώσουν το ποσό αυτό απευθείας στους αναδόχους που εκτέλεσαν ή θα εκτελούσαν τις εναπομείνασες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

«Επί της δηλωθείσας άγνοιας της ΕΠΟ, σε σημερινή της ανακοίνωση, σχετικά με τις ανεξόφλητες οφειλές της που προέκυψαν από την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου 2022, ενημερώνουμε για όσα με αλλεπάλληλες γραπτές και προφορικές οχλήσεις έχουμε απαιτήσει από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

Σύμφωνα με το μεταξύ μας υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο Ζημιών (εκ της κοινής συσταθείσας Επιτροπής), το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και του σχετικού προϋπολογισμού αποκατάστασής τους, υπερέβαινε τις 120.000 € , εκ των οποίων ακόμη οφείλονται 46.316,50 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Μέχρι τώρα αναμέναμε από την ΕΠΟ, κατά τα λεγόμενά της, να εξεύρει τον τρόπο της απευθείας πληρωμής αυτού του ποσού στους αναδόχους που εκτέλεσαν ή θα εκτελούσαν τις εναπομείνασες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο ΟΑΚΑ, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.