Ο Κεραυνός Ψυχικού προσέφερε την έδρα του για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ΕΠΟ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι, τη λύση έδωσε ο Κεραυνός Ψυχικού. Κύπελλο Ελλάδος

Η ομάδα που αγωνίζεται στα τοπικά γήπεδα των Σερρών, με ανάρτησή της στο Facebook, προσέφερε το γήπεδο της (το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει από 50 οπαδούς κάθε συλλόγου), προκειμένου να διεξαχθεί εκεί ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα στους «Δικεφάλους». Κύπελλο Ελλάδος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα η χιουμοριστική ανάρτηση ανέφερε:

«Ο Κεραυνός Ψυχικού με αίσθημα ευθύνης προς το Ελληνικό Ποδόσφαιρο παραχωρεί το γήπεδο του για την διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Περιμένουμε την απάντηση της ΕΠΟ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.