Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, επιβεβαίωσε ότι ο Καλιντού Κουλιμπαλί θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για κάποιο καιρό.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, επιβεβαίωσε ότι ο Καλιντού Κουλιμπαλί θα χάσει τον επαναληπτικό αγώνα του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός τράβηξε τον προσαγωγό του κατά τη διάρκεια της ήττας της Τσέλσι με 2-0 εκτός έδρας από τους Μαδριλένους στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League και ο Λάμπαρντ ενημέρωσε τα Μέσα για την κατάστασή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας πριν από την αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπράιτον για την Premier League, ο Λάμπαρντ δήλωσε: «Δεν θα είναι διαθέσιμος για κανένα από τα δύο παιχνίδια. Είναι ένας τραυματισμός στους προσαγωγούς και θα είναι θέμα εβδομάδων και όχι ημερών».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένας πολύ καλός, πολύ έμπειρος παίκτης. Ο κόσμος μιλάει πολύ για την ομάδα μας, αλλά όταν δεν έχουμε πολλούς αντικαταστάτες σε ορισμένες περιόδους και προφανώς η ομάδα του Champions League είναι διαφορετική από την ομάδα της Premier League. Φυσικά είναι μια απογοήτευση γι’ αυτόν και για εμάς, αλλά μια ευκαιρία για κάποιον άλλον».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!