Τσέλσι και Μέισον Μάουντ όδευαν ολοταχώς για διαζύγιο αλλά ίσως κάτι να άλλαξε στο μεσοδιάστημα λόγω των αλλαγών προπονητών.

Αφού έπεσε σε δυσμένεια στο Στάμφορντ Μπριτζ και οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο έμειναν στάσιμες μεταξύ της Τσέλσι και του Μέισον Μάουντ, ο Άγγλος επρόκειτο να αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι με τη Λίβερπουλ να κάνει κύκλους γύρω του.

Σύμφωνα με το 90Min, ωστόσο, μπορεί να μην έχουν χαθεί όλα για την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Μάουντ έχει εντυπωσιαστεί από το φλερτ του Τοντ Μπόλι με προπονητές υψηλού προφίλ, όπως ο Λουίς Ενρίκε και ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, και ένας τέτοιος διορισμός θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την παραμονή του.

Ο Μάουντ πιστεύει πως ένας προπονητής υψηλού προφίλ θα φέρει κύρος στην Τσέλσι και -κυρίως- θα αναγνωρίσει την αξία και τη συνεισφορά του στο ρόστερ.

Το πλάνο θα μπορούσε να έχει στο εγγύς μέλλον ανανέωση τουλάχιστον ενός έτους για τον Μάουντ και σε περίπτωση που έβλεπε ξανά τα… σκούρα θα έφευγε τον Ιανουάριο του 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!