Μπορεί όλοι να υμνούν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, το μεγάλο αστέρι του επερχόμενου draft, αλλά ο Σακίλ Ο’Νιλ διατηρεί αρκετές επιφυλάξεις.

Μπορεί όλοι να υμνούν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, το μεγάλο αστέρι του επερχόμενου draft, αλλά ο Σακίλ Ο’Νιλ διατηρεί αρκετές επιφυλάξεις για τον Γάλλο.

Ειδικότερα, ο πάλαι ποτέ αστέρας των Λέικερς τόνισε πως:

«Είμαι λίγο σκεπτικός με την περίπτωσή του διότι έχω δει καλά και κακά πράγματα από εκείνον στα highlights. Όταν παρακολουθείς τα στιγμιότυπα, πάντα βλέπεις τα θετικά στοιχεία. Θέλω να δω αυτό το παιδί να παίζει σε ένα ολόκληρο παιχνίδι. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγαλόσωμος. Είναι όμως ψηλός».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Φτιάχνει τους μύες του, όμως δεν είναι πολύ δυνατός. Μπορεί να σουτάρει, να ντριμπλάρει και γενικά να τα κάνει όλα αυτά. Όμως διαρκώς στα highlights καρφώνει και εκτελεί jump shots. Δεν έχω δει κινήσεις στο ποστ. Δεν έχουμε δει πολλά από εκείνον. Μπορεί να είναι σταρ στη Γαλλία, όμως εδώ θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Πολλοί ήρθαν με φήμη εδώ και δεν τα κατάφεραν. Θα συμφωνήσω με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ στο θέμα του Γουεμπανιάμα, είμαι σκεπτικός», κατέληξε ο Σακίλ Ο’Νιλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!