Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Αττάλειας και έστειλε... πεινασμένο μήνυμα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Αττάλειας το Μεγάλο Σάββατο (15/4, 15:10 – 15:55 ώρα Ελλάδας), όταν και θα διεκδικήσει το έβδομο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση στην καριέρα του, το οποίο αν επιτευχθεί θα αποτελέσει ρεκόρ!

Αν ο Λευτέρης Πετρούνιας καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για 7η φορά στην καριέρα του, τότε θα ξεπεράσει τον Ούγγρο, Κρίζτιαν Μπέρκι, που είχε έξι χρυσά μετάλλια στον πλάγιο ίππο από το 2005 μέχρι το 2012.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στους κρίκους το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Λευτέρης Πετρούνιας, έγραψε σήμερα (13/4) στον λογαριασμό του στο Instagram ενόψει της συμμετοχής του στον τελικό το Μεγάλο Σάββατο:

«Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη! Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό με αποτέλεσμα η εμφάνισή να ειναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω! Το Μεγάλο Σάββατο στις 15:00 στην ΕΡΤ ξεκινάει ο τελικός των Κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Πάμε Δυνατά για ακόμη μια φορά!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!