Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV πως δεν του αρέσει να χάνει αλλά γιορτάζει που η ΑΕΚ είναι ξανά στον τελικό.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV πως δεν του αρέσει να χάνει αλλά γιορτάζει που η ΑΕΚ είναι ξανά στον τελικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

Οι ήττες δεν κρύβουν κάτι γλυκό μέσα τους, η σημερινή ίσως είναι κάτι διαφορετικό;

«Στο Κύπελλο όταν είναι διπλά τα παιχνίδια πάντα παίζεις 180 λεπτά. Ποτέ δεν θα ήμουν χαρούμενος για μια ήττα αλλά γιορτάζω γιατί η ΑΕΚ βρίσκεται ξανά στον τελικό μετά από τρία χρόνια και γιατί στην πρώτη μας χρονιά στην Ελλάδα καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό».

Πόσο ρόλο έπαιξε το καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος όπου κατάφερε να πετύχει και το γκολ;

«Ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Όταν βρίσκεται σε μειονέκτημα δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τον τρόπο που έπαιξε ο αντίπαλος. Εμείς δεν ήρθαμε να κρυφτούμε, θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με τις αλλαγές που κάναμε ίσως να καταλάβατε πως θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν πετάξαμε κάποια μπάλα από τον δικό μας τον πάγκο για να καθυστερήσουμε το ματς. Ξέραμε πως απέαντι μας είχαμε μια μεγάλη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!