Η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται μια ανάσα από τα ημιτελικά και ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ο Τόμας Τούχελ μπορεί να στέρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2021, όταν ήταν στον πάγκο της Τσέλσι, ωστόσο, αυτή την φορά, ως τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, είδε τους «πολίτες» να κάνουν «πάρτι» χθες στο «Ετιχαντ» με 3-0, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League. Γκουαρντιόλα

Πλέον, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται μια ανάσα από τα ημιτελικά, παρότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου (19/04).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Καταλανός τεχνικός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, όμως τόνισε τις δυσκολίες της ρεβάνς στο Μόναχο:

«Για 55-60 λεπτά ήταν κλειστό παιχνίδι. Υπήρχαν διαστήματα που η Μπάγερν ήταν καλύτερη από εμάς. Βρήκαμε ένα απίθανο γκολ με τον Ρόντρι και όλα άλλαξαν. Πετύχαμε τρία φανταστικά γκολ. Ήταν ένα απίθανο αποτέλεσμα. Ξέρω τι σημαίνει το Allianz Arena. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι αυτό ως κάτι νέο. Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα για να μην υποφέρουμε από την ποιότητα της Μπάγερν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!