Ο Αλεξ Μπαένα, ο οποίος έπεσε θύμα της... επιθετικότητας του Φεντερίκο Βαλβέρδε έκανε λόγο για ψέμματα εις βάρος του.

Ο Αλεξ Μπαένα, ο οποίος έπεσε θύμα της… επιθετικότητας του Φεντερίκο Βαλβέρδε, το περασμένο Σάββατο μετά τον αγώνα με την Ρεάλ στη Μαδρίτη, κατήγγειλε στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας τις «προσβολές» και τις «απειλές» θανάτου που στοχεύουν αυτόν και την οικογένειά του, μετά από εκείνο το περιστατικό.

«Το περασμένο Σάββατο, δέχθηκα επίθεση από έναν συνάδελφο μου στο τέλος του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από αυτό που συνέβη, κυκλοφόρησαν αρκετές δηλώσεις, που υποτίθεται ότι έγιναν από το περιβάλλον του, στις οποίες είπε ότι θα ευχόμουν κακό σε ένα μέλος της οικογένειά του», έγραψε ο άσος της Βιγιαρεάλ στο Twitter και πρόσθεσε: «Από τότε, και καθώς δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τα γεγονότα που μου αποδίδονται δεν έχει δημοσιοποιηθεί».

Ο Μπαένα, υπέβαλε καταγγελία την Κυριακή μετά την επίθεση που υπέστη το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τη Marca, την ισπανική εφημερίδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, «ένας καυγάς μεταξύ του Φέντε Βαλβέρδε και του Μπαένα έγινε μετά τον αγώνα. Ο Βαλβέρδε χτύπησε με μια γροθιά στο στομάχι τον Μπαένα, μετά από συμπλοκή ανάμεσα στους δύο άνδρες».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η διαμάχη των δύο παικτών χρονολογείται από τις 19 Ιανουαρίου και από τον αγώνα κυπέλλου, που έληξε με νίκη 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατά την διάρκεια αυτού του αγώνα, ο Μπαένα είχε κάνει προσβλητικά σχόλια για την περίπλοκη εγκυμοσύνη της συντρόφου του Βαλβέρδε, διάσημου Αργεντινού δημοσιογράφου, ενώ έκανε αναφορά σε αυτήν την εγκυμοσύνη ξανά το απόγευμα του Σαββάτου.

«Εκμεταλλευθήκαμε μια ατυχία για να δικαιολογήσουμε την επιθετικότητα και υπάρχουν ψέματα που πληγώνουν περισσότερο από τα κτυπήματα. Η ζημιά που προκαλείται στην οικογένειά μου είναι ανεπανόρθωτη και αδικαιολόγητη. Απειλές, προσβολές, ακόμη και προσωπικά μηνύματα που αναφέρουν πως μακάρι η οικογένειά μου να ήταν νεκρή. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας (σ.σ. Κυριακή), υπέβαλα καταγγελία στην αστυνομία. Αφήστε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Από εδώ και πέρα, ο μόνος μου στόχος είναι να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της», κατέληξε ο Μπαένα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!