Ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα, υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία, καθώς φέρεται να δέχτηκε επίθεση μετά τη νίκη επί της Ρεάλ.

Ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα, υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία, καθώς φέρεται να δέχτηκε επίθεση μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 21χρονος, Μπαένα, ήταν καθ’ οδόν προς το λεωφορείο της ομάδας μετά το ματς, όπως είχε αναφέρει την Κυριακή το «κίτρινο υποβρύχιο». Στην ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ δεν αναφέρεται κάτι για την ταυτοποίηση του δράστη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Βιγιαρεάλ απορρίπτει οποιαδήποτε πράξη βίας και πιστεύει ακράδαντα στην εκδοχή των γεγονότων όπως είπε ο παίκτης και θα τον στηρίξει σε όλη τη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο Ισπανός διεθνής με την U21, ο οποίος προήλθε από την ακαδημία της Βιγιαρεάλ, έχει πετύχει 10 γκολ σε 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν.

«Πολύ χαρούμενος με την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας σε ένα γήπεδο όπως το Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος για την επίθεση που δέχτηκα μετά τον αγώνα», έγραψε ο Μπαένα στο Instagram.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!