Η διεύθυνση διαμονής του Σαρλ Λεκλέρ, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, διέρρευσε στην δημοσιότητα, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του οδηγού.

Η διεύθυνση διαμονής του Σαρλ Λεκλέρ, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, διέρρευσε στην δημοσιότητα, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του οδηγού της Ferrari.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός «πιλότος», ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου, ότι η προσωπική του διεύθυνση, αποκαλύφθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι έκτοτε, οι θαυμαστές του Μονεγάσκου οδηγού, τον προσεγγίζουν, προκειμένου να ζητήσουν αυτόγραφο ή φωτογραφίες μαζί του.

«Τους τελευταίους μήνες, η διεύθυνση του σπιτιού μου έχει δημοσιοποιηθεί για τον έναν ή τον άλλον λόγο, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να συγκεντρώνονται κάτω από το διαμέρισμά μου, να κτυπούν το κουδούνι της πόρτας μου και να ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα», σχολίασε ο Λεκλέρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν και είμαι πάντα χαρούμενος που είμαι στη διάθεσή σας και εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξή σας, σας ζητώ να σεβαστείτε το απόρρητο και να μην έρχεστε στο σπίτι μου. Θα φροντίσω να σταματήσω για τον καθένα σας όταν με συναντήσετε στο δρόμο ή στο σιρκουί, αλλά δεν θα κατέβω, εάν έλθετε σπίτι μου.

»Η υποστήριξή σας προσωπικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημαίνει πολλά για εμένα, αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερασθεί. Καλό Πάσχα σε όλους»!, πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!