Για την ομάδα την οποία θα ήθελε οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των play-off, μίλησε ο Κλέι Τόμπσον.

Για την ομάδα την οποία θα ήθελε οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των play-off, μίλησε ο Κλέι Τόμπσον.

«Θα ήταν απίστευτο να παίξουμε με τους Σακραμέντο Κινγκς. Θα ήταν ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός για τη Βόρεια Καλιφόρνια. Τόσο αυτοί, όσο και εμείς έχουμε τρομερούς φιλάθλους», ανέφερε ο Κλέι Τόμπσον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«O Μάικ Μπράουν έχει ενώσει τους παίκτες του και παίζουν πολύ καλά. Θα είναι πολύ όμορφο για την περιοχή που ζει για το μπάσκετ.

»Επίσης, θα ήταν πολύ καλό και για τις δύο ομάδες, κυρίως λόγω του ταξιδιού. Θα ήταν πολύ καλό για όλους μας», πρόσθεσε ο αστέρας των «πολεμιστών».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!