Στην αποστολή της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣΚΑ βρέθηκε ο Νίκος Παππάς.

Την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού έκανε ο Νίκος Παππάς!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣΚΑ και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε, αρχικά στον πάγκο και περίμενε τη σειρά του για να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με την ομάδα με αμαξίδιο. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό των Μελισσίων.

Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει γίνει μέλος της ομάδας από τον Φεβρουάριο, καθώς κάθε ομάδα με αμαξίδιο έχει δικαίωμα για τη χρήση δύο παικτών που είναι αρτιμελείς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.