Σε συμφωνία με την κυβέρνηση έφτασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του ΟΑΚΑ και οι υπογραφές θα πέσουν μετά το Πάσχα.

Σε συμφωνία με την κυβέρνηση έφτασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του ΟΑΚΑ κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αμέσως μετά το Πάσχα θα μπουν οι υπογραφές και οι χώροι του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα περάσουν στα χέρια των «πρασίνων» για τα επόμενα 49 χρόνια.

Πρόκειται επί της ουσίας για την «ενεργοποίηση» μίας συμφωνίας που είχε επιτευχθεί εδώ και περίπου ένα χρόνο (Απρίλιο του 2022), αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε προχωρήσει μέχρι τέλους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα όποια εμπόδια φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και το πιθανότατα είναι μετά το Πάσχα να μπουν οι τελικές υπογραφές και το «τριφύλλι» να αποκτήσει επισήμως το ΟΑΚΑ. Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων μηνών αποτελούσε το πάρκινγκ κι αυτός ήταν ο λόγος που η υπόθεση είχε «κολλήσει».

Υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν, με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να τηρήσει τη διάταξη που ψήφισε και να δώσει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός το δικαίωμα εκμετάλλευσης των χώρων του ΟΑΚΑ, κάτι που οι «πράσινοι» περιμένουν με αγωνία εδώ και καιρό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!