Μήνυμα συμπαράστασης στον ιδιοκτήτη της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι -που νοσηλεύεται στην εντατική- έστειλαν οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας.

«Πάμε Σίλβιο, η Μόντσα είναι μαζί σου»: Αυτό είναι το πανό που φέρει την υπογραφή των φανατικών οπαδών του ιταλικού συλλόγου και είναι αναρτημένο έξω από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, όπου το αφεντικό της ομάδας της Serie A, Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση με αναπνευστικά προβλήματα που του έχει προκαλέσει η λευχαιμία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μεταξύ, ο Αλμπέρτο Τσανγκρίλο, προσωπικός γιατρός του προέδρου της F1, έχει φτάσει ήδη στο Σαν Ραφαέλε και παρότι πιέστηκε πολύ από τους δημοσιογράφους απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.