Δημοσιεύματα από την Ισπανία σχολιάζουν την παραίτηση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία σχολιάζουν την παραίτηση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν πως η απόφασή του προκάλεσε έκπληξη ενώ τονίζουν πως δεν έγιναν σεβαστοί οι κώδικες δουλειάς τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για την παραίτηση Μίτσελ:

«H ενόχληση του να έχεις τους οπαδούς να σε περιμένουν έξω από το γήπεδο είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ωστόσο η αιτία του μεγάλου βάρους που υπήρχε ήταν η περίπλοκη διαχείριση ενός πρότζεκτ με έναν ιδιοκτήτη συλλόγου που έχει το προφίλ του οπαδού και του ασυγκράτητου.

Μια ισοπαλία είναι για τη διοίκηση και για τους οργανωμένους ένα δράμα και αυτό, συν την προσπάθεια ανάμειξης στα… χωράφια του, έβαλαν τέλος στην υπομονή του Μίτσελ. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και διευθύνει τον σύλλογο παρορμητικά και λαϊκιστικά. Προσπάθησε να κρατήσει τον Μίτσελ, να τον κάνει να αλλάξει γνώμη για να μείνει γιατί τον χρειάζεται.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν έγιναν σεβαστοί οι κώδικες δουλειάς του και έτσι δεν άξιζε τον κόπο να συνεχίσει, παρά τον πόνο που είχε στην καρδιά του διότι αγαπά τον Ολυμπιακό και τον νιώθει σαν το σπίτι του. Ο δρόμος ήταν καλός, αλλά τα εμπόδια μέσα από τον ίδιο τον σύλλογο τελικά δημιούργησαν ένα ράγισμα στη δουλειά και στην ψυχή.

Στην πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ κατέκτησε τρεις τίτλους (δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο), αλλά με ένα εγκατεστημένο προεδρικό μοντέλο στον σύλλογο, τον οποίο διευθύνει ο μεγιστάνας Ευάγγελος Μαρινάκης είναι δύσκολο να συνυπάρξεις και να δώσεις σταθερότητα στο πρότζεκτ. Στην δεύτερη θητεία του έπρεπε να ξεπεράσει καταστάσεις έντασης που είναι αχρείαστες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!