Ο Λουκ Σο υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι βασική επιλογή του Ερικ Τεν Χαγκ.

Ο Λουκ Σο υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι βασική επιλογή του Ερικ Τεν Χαγκ για την αμυντική μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων» και ένας από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκε με τον Αγγλο διεθνή αριστερό μπακ και συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2027.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σο αγωνίζεται από το 2014 στη Μάντσεστερ, προερχόμενος από τη Σαουθάμπτον, και έχει από τότε 249 συμμετοχές.

«Ο Λουκ είναι εξαιρετικά σημαντικός για την ομάδα και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο», δήλωσε σχετικά ο διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Τζον Μέρτοου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!