Σύμφωνα με το «SkySports» ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της Τσέλσι για την αντικατάσταση του Πότερ στον πάγκο της.

Η Τσέλσι απέλυσε χθες τον προπονητή Γκράχαμ Πότερ, όπως ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος, που βρίσκεται στην 11η θέση της Premier League, μετά την ήττα της από την Αστον Βίλα.

Σύμφωνα με το «SkySports» ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της Τσέλσι για την αντικατάσταση του Πότερ στον πάγκο της, ενώ εναλλακτική λύση αποτελεί ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως έγινε ήδη η πρώτη διερευνητική επαφή με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πότερ είχε προσληφθεί από τη νέα ιδιοκτησία της Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Μπράιτον, αλλά ο Άγγλος κόουτς άντεξε 31 αγώνες κερδίζοντας μόνο 12 από αυτούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!