Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Ολυμπιακού από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ.

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Ολυμπιακού από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη.

Η ομάδα του Πειραιά διώκεται πειθαρχικά για την επίθεση που εξαπέλυσε με δυσμενείς δηλώσεις, όπως σχετικά αναφέρεται, κατά ΕΠΟ και επιτροπή διαιτησίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πειθαρχική δίωξη ασκείται διότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξύβρισε και δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που περιέχουν προσβολή της τιμής άλλου και οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν, και διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας (αφορά θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που εκφράστηκε στις 29/3/2023).»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!