Σε μια δήλωση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media, προέβη ο Κέντρικ Πέρκινς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όρεξη για… προκλήσεις είχε ο παλαίμαχος σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κέντρικ Πέρκινς.

Συγκεκριμένα, σε μια δήλωση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media, ο Κέντρικ Πέρκινς χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον κορυφαίο στον κόσμο και αποθέωσε τον Τζέισον Τέιτουμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πιστεύω πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Όμως δεν είναι με διαφορά από τους άλλους. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που κάθονται στο ίδιο… τραπέζι μαζί του και είναι πολύ κοντά. Σίγουρα ο Τζέισον Τέιτουμ είναι ένας από αυτούς», ανέφερε ο Πέρκινς μιλώντας στην εκπομπή “First Take” του ESPN και πρόσθεσε:

«Ο Τέιτουμ μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία από το “1” μέχρι το “5” και να μαρκάρει όλες τις θέσεις. Δεν έχει κανένα ψεγάδι στο παιχνίδι του. Για να το πάω και ένα βήμα παραπέρα, παίζει σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στο ΝΒΑ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!