Ο επιθετικός της Σάντερλαντ, Τζακ Ντάϊαμοντ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αγγλική Δικαιοσύνη, καθώς κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Ο επιθετικός της Σάντερλαντ, Τζακ Ντάϊαμοντ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αγγλική Δικαιοσύνη, καθώς κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση. Ο νεαρός άσος, αποτελεί αντικείμενο έρευνας, που άρχισε μετά την σχετική καταγγελία που υπεβλήθη από το φερόμενο θύμα, τον Μάιο του 2022, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία της Νορθούμπρια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, απεβλήθη από την ομάδα, ενώ ο αγγλικός σύλλογος, έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Sunderland AFC ενημερώθηκε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του Τζακ Ντάϊαμοντ, από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος. Ο παίκτης έχει τεθεί σε αναστολή με άμεση ισχύ, εν αναμονή της έκβασης των νομικών διαδικασιών και η συμφωνία δανεισμού του στη Λίνκολν Σίτι, έχει τερματισθεί. Καθώς το θέμα είναι αντικείμενο νομικών διαδικασιών, ο σύλλογος δεν θα προβεί σε περαιτέρω δήλωση, στην παρούσα φάση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!