Μέλι έσταξε για τους Λος Άντζελες Λέικερς ο παλαίμαχος θρυλικός πλέι μέικερ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Αϊζάια Τόμας.

Μέλι έσταξε για τους Λος Άντζελες Λέικερς ο παλαίμαχος θρυλικός πλέι μέικερ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Αϊζάια Τόμας.

«Οι Λέικερς αυτή τη στιγμή είναι στην 8η θέση, ενώ ένα μήνα πριν, ήταν… νεκροί. Ήταν έτοιμοι να ψάξουν για ανταλλαγές, είχαν κάνει τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία τους και δεν υπήρχε περίπτωση να μπουν στα πλέι-οφ. Τώρα όμως είναι 8οι», ανέφερε ο βετεράνος σταρ των «πιστονιών» μιλώντας στο “TMZ Sports”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Και το θέμα είναι πως όχι μόνο είναι όγδοοι, αλλά παίζουν και πολύ όμορφο μπάσκετ. Καμία από τις επτά ομάδες που είναι πιο πάνω από αυτούς, δεν θα πει “θέλουμε να παίξουμε κόντρα στους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς στον πρώτο γύρο”. Υπάρχει σίγουρα φόβος για εκείνους. Αυτή είναι η ομάδα που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει», συμπλήρωσε ο Τόμας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!