Ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τσέλσι αλλά δεν απασχολεί ακόμα τον Γκράχαμ Πότερ όπως ξεκαθάρισε.

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τσέλσι και η Ιντερ δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του από την αγγλική ομάδα. Πότερ

Ο Βέλγος σταρ επέστρεψε στο Μιλάνο το περασμένο καλοκαίρι, ως δανεικός για ένα χρόνο, ελπίζοντας πως θα αφήσει πίσω του την κακή χρονιά στο Λονδίνο, αλλά οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την Ιντερ και ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι», Τζουσέπε Μαρότα, ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Τσέλσι.

Από την πλευρά της η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με την περίπτωση του:

«Ο Ρομέλου είναι φανταστικός παίκτης, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τη διοίκηση και μαζί του και θα αποφασίσουμε» δήλωσε σχετικά ο τεχνικός των «μπλε», Γκράχαμ Πότερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!