Εκτός απρόοπτου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θα δώσει το «παρών» στο εφετινό US Open μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των περιορισμών που υπήρχαν για τον covid.

Εκτός απρόοπτου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θα δώσει το «παρών» στο εφετινό US Open μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των περιορισμών που υπήρχαν για τον covid. Η Γερουσία των ΗΠΑ τάχθηκε με ψηφοφορία της υπέρ της της άρσης των απαγορεύσεων για τον κορονοϊό, κάτι που σημαίνει ότι ο ανεμβολίαστος «Νολε» θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο τέταρτο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν στη Νέα Υόρκη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από το καλοκαίρι του 2021, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό του Major από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, χάνοντας την ευκαιρία να ολοκληρώσει το ημερολογιακό Grand Slam, έχει να λάβει μέρος ο μεγάλος Σέρβος τενίστας. Από τότε δεν επιτρέπονταν η είσοδος επισκεπτών στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, διαδικασία στην οποία δεν ενεπλάκη ποτέ ο «Νολε».

Στην συνεδρίαση που έγινε η Γερουσία ψήφισε νόμο βάσει του οποίου δεν ισχύουν πλέον οι περιορισμοί κατά της νόσου, και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του προέδρου Τζο Μπάιντεν, για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Νόβακ Τζόκοβιτς. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.