Σύμφωνα με τον ατζέντη, Haydn Dodge, η Λίβερπουλ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Η Λίβερπουλ θέλει να ανανεώσει την ομάδα της και ο Γιούργκεν Κλοπ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση ως προς τις μεταγραφικές του επιλογές. Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ο ατζέντης, Haydn Dodge, δήλωσε σε συνέντευξη του πως η Λίβερπουλ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άγγλος μέσος αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Γιούργκεν Κλοπ και οι «κόκκινοι» είναι έτοιμοι να μπουν γερά στο κόλπο της απόκτησής τους. Μάλιστα, τονίζεται πως η πρώτη πρόταση αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Haydn Dodge για την πρόταση της Λίβερπουλ στον Τζουντ Μπέλιγχαμ:

«Είναι γνωστό ότι μια προσφορά (από τη Λίβερπουλ) 100 εκατομμυρίων λιρών έχει υποβληθεί για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Μια ανανέωση στο χώρο του κέντρου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Λίβερπουλ, οι οπαδοί της και ο Γιούργκεν Κλοπ, οπότε δεν είναι περίεργο να πηγαίνουν για τον Μπέλιγχαμ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!