Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και μίλησε για το ματς με τη Βιλερμπάν.

Την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, Βιλερμπάν υποδέχεται αύριο, Τετάρτη (29/3, 21:00) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται όρθιος στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, μετά την απουσία του στο Βελιγράδι. «Να σεβαστούμε την αντίπαλο και την προσπάθειά μας» έστειλε μήνυμα στους παίκτες του, με τις δηλώσεις του κατά τη Media Day πριν το ματς με τη γαλλική ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με νίκη αύριο, ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Από την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν θα απουσιάσει ο Αϊζάια Κέινααν, ο οποίος βρίσκεται με άδεια στις ΗΠΑ λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!