Η Ρόμα δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Μαντί Καμαρά και θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να… ξαναφύγει.

Ο Μαντί Καμαρά έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και μετά από χρόνια στον Ολυμπιακό, μετακόμισε στη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Έως και τη διακοπή του Μουντιάλ ο «Special One» του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο καλά.

Πριν από λίγες μέρες οι Ιταλοί έγραψαν ότι η Ρόμα δεν πρόκειται να τον κρατήσει στην «Αιώνια Πόλη» και πως σκοπεύει να τον δώσει πίσω στον Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, δεν θα μείνει για πολύ καθώς ο παίκτης δεν σκοπεύει να μείνει στον Ολυμπιακό. Εξάλλου δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Έτσι, με την ολοκλήρωση του δανεισμού του, ο Μαντί Καμαρά θα αναζητήσει άλλον σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να αποχωρήσει με τη μορφή μεταγραφής και μέσα από αυτή την προσφορά να ικανοποιηθεί και ο Ολυμπιακός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.