Ο Μαρσέλο αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται.

Σε συνέντευξή του στο «The Atletic», ο Μαρσέλο αποκάλυψε ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως αρκετοί ήταν απίστευτοι αλλά από όλους ξεχωρίζει τον Λιονέλ Μέσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρσέλο:

«Ο Μέσι είναι απίστευτος, ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισα ποτέ. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα που έχει ακόμη και τώρα, στα 35 του, αλλά και παλαιότερα ήταν το ίδιο. Τα clasico ήταν πάντα τα καλύτερα παιχνίδια για να παίζει ή να παρακολουθεί κανείς. Ήμουν αρκετά τυχερός που αγωνίστηκα σε μια από τις καλύτερες περιόδους για αυτά τα παιχνίδια. Όμως δεν ήταν μόνο ο Μέσι. Και άλλοι παίκτες ήταν επίσης απίστευτοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!