Ακόμα δεν καλοκαίριασε καλά καλά, η Άρσεναλ αρχίζει ήδη τις μεταγραφικές τις... κινήσεις και ο Αρτέτα έχει ζητήσει 20χρονο «διαμαντάκι».

Ακόμα δεν καλοκαίριασε καλά καλά, η Άρσεναλ αρχίζει ήδη τις μεταγραφικές τις… κινήσεις.

Στόχος και απωθημένο των Λονδρέζων και του Μικέλ Αρτέτα αποτελεί ο Ράσμους Χέιλουντ, όπως επισημαίνουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τον Fichajes, η Άρσεναλ πρέπει να δώσει 35 εκατομμύρια λίρες για να εξασφαλίσει το «ναι» του Δανού επιθετικού. Ο νεαρός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει τους Κανονιέρηδες με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην Ιταλία με τον αγγλικό σύλλογο να είναι μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τις… υπηρεσίες του.

Ο Μίκελ Αρτέτα και η ομάδα του φέρεται να αντιμετωπίζουν τεράστιο ανταγωνισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους που επίσης ετοιμάζουν κίνηση για τον 20χρονο.

Και φυσικά, ειδικά η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί πολύ μεγαλύτερο δέλεαρ από την Άρσεναλ για οποιονδήποτε παίκτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!