Αποφασισμένος να φτάσει στα... άκρα στη διαμάχη του με την πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, δείχνει ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Αποφασισμένος να φτάσει στα… άκρα στη διαμάχη του με την πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, δείχνει ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ετοιμάζει αγωγή σε βάρος της «Βέκια Σινιόρα» για «αθέτηση συμφωνίας και οφειλές προς το πρόσωπό του».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Ντιμπάλα, ο ίδιος είχε δώσει τα χέρια με τη «Γιούβε» τον Φεβρουάριο του 2022 για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα 5 χρόνια με ετήσιες απολαβές 9,2 εκατ. ευρώ. Μία προφορική συμφωνία που δεν «ενεργοποιήθηκε» ποτέ, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να «κλείνει» στη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι, με πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο (5 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Παράλληλα, ο Αργεντινός ζητάει να του καταβληθούν 3 εκατ. ευρώ που του οφείλονται ακόμη απ’ τη Γιουβέντους απ’ το συμβόλαιο που είχε έως τον περασμένο Ιούνιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!