Εξ' απροόπτου πιάστηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν καθώς έμαθε για την απόλυσή του από τα media!

Η απόφαση της Μπάγερν Μονάχου να απομακρύνει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν έσκασε σαν… κεραυνός. Κανείς δεν περίμενε μία τέτοια απόφαση ενώ και ο νεαρός προπονητής δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, 35χρονος προπονητής ενημερώθηκε για την απόλυσή του από τα media! Μάλιστα, ο Νάγκελσμαν δεν έχει λάβει καμία άμεση επικοινωνία από τους ανθρώπους της Μπάγερν ακόμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και το οριστικό διαζύγιο των δύο πλευρών ενώ ο Τόμας Τούχελ μοιάζει έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της Μπάγερν Μονάχου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιούλιαν Νάγκελσμαν Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.