Ο Μίτσελ, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, σχολίασε κάτω από ανάρτηση του Ολυμπιακού πως εύχεται να βρίσκεται στους ερυθρόλευκους και τη νέα σεζόν.

Ο Μίτσελ σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του με τον Ολυμπιακό να κάνει το ανάλογο ποστ στο Instagram.

Ο Ισπανός προπονητής απάντησε στα σχόλια και τόνισε πως εύχεται να βρίσκεται στους ερυθρόλευκους και τη νέα σεζόν με ένα νέο πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Εύχομαι να είμαι εδώ και την επόμενη σεζόν με ένα νέο πρωτάθλημα» έγραψε συγκεκριμένα.

Παρακάτω ακολουθεί η δημοσίευση του Ολυμπιακού για τα γενέθλια του Μίτσελ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.