Πρόβλημα στα σχέδια του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας προέκυψε μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.

Πρόβλημα στα σχέδια του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας προέκυψε μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024, καθώς δε θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό.

Η αποστολή της εθνικής αναχωρεί σήμερα για την Πορτογαλία, όπου αύριο θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της κόντρα στο Γιβραλτάρ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!