Ο Δημήτρης Πέλκας έστειλε το μήνυμα του στον πρώην συμπαίκτη του στη Φενέρμπαχτσε, Μεσούτ Οζίλ, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Μεσούτ Οζίλ είπε αντίο στο ποδόσφαιρο και έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ο σπουδαίος Γερμανός ποδοσφαιριστής το μεσημέρι της Τετάρτης (22/3) ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο. Ένας από τους πρώην συμπαίκτες που έστειλαν μήνυμα με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν ο Δημήτρης Πέλκας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας διεθνής είχε παίξει μαζί με τον Οζίλ σε 14 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τιμή μου που έπαιξα μαζί σου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Δημήτρης Πέλκας. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.