Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκράχαμ Πότερ και η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα.

Η Τσέλσι προχώρησε το καλοκαίρι στην απόκτησή του για δώδεκα εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η μετακίνηση αυτή δεν έχει εξελιχθεί και πολύ καλά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις σε 12 παιχνίδια και οι «μπλε» δεν σκοπεύουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Οι «μπλαουγκράνα» παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και σε λίγους μήνες σκοπεύει να αναζητήσει παίκτη για την επίθεσή της.

Μία λύση (και φθηνή) είναι και ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.