Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Μεσούτ Οζίλ - Το ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στα προσωπικά του social media.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Μεσούτ Οζίλ.

Ο Γερμανός μέσος το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του social media πως σταματά το ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 34χρονος έζησε μια καριέρα με δύο πρόσωπα. Αυτό της απογείωσης και της δόξας σε Σάλκε και Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό της πτώσης στα χρόνια που πέρασε στην Άρσεναλ μέχρι και σήμερα.

Το μήνυμα του Μεσούτ Οζίλ για την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

«Μετά από προσεκτική σκέψη, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είχα το προνόμιο να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για σχεδόν 17 χρόνια τώρα και νιώθω απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή.

»Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, έχοντας υποστεί και κάποιους τραυματισμούς, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψω τη μεγάλη σκηνή του ποδοσφαίρου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μεσούτ Οζίλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!