Έγινε γνωστό την Τετάρτη (22/3) το ποσό «μαμούθ» που κατέβαλλε η νέα διοίκηση της Τσέλσι υπό τον Τοντ Μπόλι τον περασμένο Σεπτέμβριο, προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο του Γκράχαμ Πότερ με την Μπράιτον.

Απίστευτο κι όμως… αγγλικό. Με καθυστέρηση αρκετών μηνών, έγινε γνωστό την Τετάρτη (22/3) το ποσό «μαμούθ» που κατέβαλλε η νέα διοίκηση της Τσέλσι υπό τον Τοντ Μπόλι τον περασμένο Σεπτέμβριο, προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο του Γκράχαμ Πότερ με την Μπράιτον και να αναλάβει τα ηνία των «μπλε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μπράιτον δημοσιοποίησε τις οικονομικές καταστάσεις της έως το φινάλε του 2022, στις οποίες περιλαμβάνεται και το ποσό της αποζημίωσης (compensation) που πήρε απ’ τους Λονδρέζους για τον Γκράχαμ Πότερ, που έφτασε τα 25 εκατ. ευρώ!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για προπονητή, με τον 46χρονο τεχνικό να υπογράφει στις 8 Σεπτεμβρίου συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 με ετήσιες αποδοχές 13 εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.