Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην γειτονική χώρα, η Μπολόνια θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη από τη Σασουόλο αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει πως θέλει να μπει γερά στο κόλπο της απόκτησής του.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με 1 γκολ και 3 ασίστ σε 20 παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.