Κλινήρης, σε νοσοκομείο της Αθήνας, παραμένει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου.

Κλινήρης, σε νοσοκομείο της Αθήνας, παραμένει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, μετά την αδιαθεσία η οποία του προέκυψε στο ταξίδι που έκανε τη Δευτέρα (20/3), από τη Θεσσαλονίκη για την πρωτεύουσα, για τις εκλογές στον ΕΣΑΚΕ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διοικητικός επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζει να υποβάλλεται σε εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων, σε πρώτο χρόνο, είναι «καθαρό» (σ.σ. υπήρχε ανησυχία για καρδιακό ζήτημα). Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο και να επιστρέψει στη βάση της ομάδας.

Σημαντική, από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα, αναφορικά με τη διαχείρισή του και την άμεση φροντίδα του Χάρη Παπαγεωργίου, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ήταν η βοήθεια τόσο της ΕΟΚ, όσο και του ΕΣΑΚΕ, αλλά και του σύμβουλου διοίκησης της ΚΑΕ Αρης, Μιχάλη Ρωμανίδη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Χάρης Παπαγεωργίου