Μιλώντας στο ισπανικό «Relevo», ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ μίλησε για τον τελικό του Μουντιάλ του 2010 όπου θυμήθηκε τη στάση του Σέρχιο Ράμος.

Μιλώντας στο ισπανικό «Relevo», ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ μίλησε για τον τελικό του Μουντιάλ του 2010 όπου θυμήθηκε τη στάση του Σέρχιο Ράμος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός αμυντικός προτίμησε να πάει να πιεί μια μπύρα μαζί του, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του, πανηγύριζαν την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ: 

«Κάποιοι ήταν ήρεμοι, είχαν μεγάλη ομάδα. Το να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι, τρία λεπτά πριν από τα πέναλτι, ήταν πολύ δύσκολο. Ο Σέρχιο Ράμος, όταν όλη η ομάδα του πανηγύριζε, ήρθε μαζί μου στα αποδυτήριά μου. Κάθισε δίπλα μου, στο πάτωμα και ήπιε μια μπύρα μαζί μου. Έμεινε μαζί μου για σχεδόν 45 λεπτά και δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Μιλήσαμε για τα πάντα, ήξερε πόσο λυπημένος ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Όταν με ρωτούν για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το πρώτο πράγμα που θυμάμαι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!